Tibetská očista ledvin

TIBETSKÁ OČISTA LEDVIN

Vyzkoušený a snadný  tip pro zdraví v zimním období

Nejvhodnějším obdobím pro Tibetskou očistu ledvin jsou měsíce LEDEN A ÚNOR, právě v této době jsou ledviny, močový měchýř a celý urogenitální systém oslabeny u všech lidí. Nejvhodnějším obdobím této kůry je období couvajícího měsíce (od úplňku do novu), neboť tendence těla v této době je vyplavovat a pročišťovat…

 …máte-li únavu, otoky, časté angíny, trpíte na bolesti uší, zhoršují se vám vlasy, pozorujete změny na nehtech nebo trpíte záněty čelních dutin, trápí Vás šlachy, vazy a kolena nebo jen chcete zvýšit kondici a vitalitu – pak je pro Vás TOL ideální.

Připravíme si 5 půllitrových skleniček  a očíslujeme od 1 do 5, celozrnnou rýži natural a vodu

Postup: 5 dní trvá příprava a 5 dní samotná očista

V průběhu je dobré odlehčit stravu a dodržovat pitný režim.

  • 1. den příprava: večer: do 1.sklenice dáme 2 lžíce rýže , zalijeme vodou a uložíme do lednice (chladu)
  • 2. den příprava: večer: promícháme rýži z předchozího dne, do 2. sklenice dáme 2 lžíce rýže, zalijeme vodou a uložíme do lednice.
  • 3. den příprava: večer: promícháme rýži z předchozích dnů, do 3. sklenice dáme 2 lžíce rýže, zalijeme vodou a uložíme do lednice.
  • 4. den příprava: večer: promícháme rýži z předchozích dnů, do 4. sklenice dáme 2 lžíce rýže, zalijeme vodou a uložíme do lednice.
  • 5. den příprava: večer: promícháme rýži z předchozích dnů, do 5. sklenice (poslední) dáme 2 lžíce rýže, zalijeme vodou a uložíme do lednice.
  • 6. den očista: Jíme stále odlehčeně dodržujeme pitný režim až do cca 17 hod. Mezi 17 a 19 hod uvaříme rýži z první mističky (bez soli) na kaši a sníme jí k večeři ( nejlépe na lačno) Poté již nic nejíme ani nepijeme.
  • 7. den očista: Jíme odlehčeně až do cca 17 hod. Mezi 17 a 19 hod uvaříme rýži z druhé mističky (bez soli) na kaši a sníme jí k večeři. Poté již nic nejíme ani nepijeme.
  • 8. den očista: Jíme odlehčeně až do cca 17 hod. Mezi 17 a 19 hod uvaříme rýži z třetí mističky (bez soli) na kaši a sníme jí k večeři. Poté již nic nejíme ani nepijeme.
  • 9. den očista: Jíme odlehčeně až do cca 17 hod. Mezi 17 a 19 hod uvaříme rýži z čtvrté mističky (bez soli) na kaši a sníme jí k večeři. Poté již nic nejíme ani nepijeme.
  • 10. den očista:. Poslední den.  Jíme odlehčeně až do cca 17 hod. Mezi 17 a 19 hod uvaříme rýži z poslední mističky na kaši (bez soli) a sníme jí k večeři. Poté již nic nejíme ani nepijeme.

Existuje i  ranní verze tibetské očisty ledvin –  ráno k snídani na lačno uvařit a sníst kaši + 3 hod poté nic nejíst, večerní způsob máme odzkoušený se řídí orgánovými hodinami – ledviny jsou nejvíce aktivní večer mezi 17 a 19 hod, kdy jim ulevíme a pošleme porci očistné rýže.